Kalastusta

Kalastusta
Kalaan naamisuvannolle - Tornionjoen ottipaikalle.

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulutervehdys

Niin se on Joulu jo hiipinyt aivan ovelle ja vuoden loppu häämöttää! On aika rauhoittua Joulun viettoon läheisten seurassa. Kalamiehet voivat antaa mielikuvituksen lentää kohti tulevaa kesää ja otatusta "sen suuren" kanssa. Mieli palaa jo kohti jokirantaa, kädet haluavat taas tuntea vavan kourissa ja taustalla soi lohirullan pärinä. Vapa taipuu, räikän pärinä kiihtyy ja tasaisesti virtaava vedenpinta särkyy tuhansiksi pisaroiksi, kun kirkas suurlohi sinkoutuu upeasti kimaltavana korkealle ilmaan. Lohimiehen syke kohoaa ja maailmaan ei juuri nyt mahdu mitään muuta...

Lohestus tarjoaa monelle meistä unohtumattomia hetkiä upeiden jokimaisemien, jännittävien väsytystaistojen ja upeiden ystävien seurassa. Vanha jo Juhani Ahon aikaan syntynyt klisee päteekin ehkä lohestukseen paremmin kuin mihinkään muuhun kalastukseen; "koukussa ei ollut vain kala, vaan myös kalastaja ikuisiksi ajoiksi". Juuri siitä syystä lohijoelle onkin ensi kosketuksen jälkeen päästävä yhä uudestaan ja uudestaan, vuosi vuoden perään. Toivottavasti asiakkaillamme on jälleen luvassa paljon unohtumattomia elämyksiä myös tulevana lohikautena!

Naamisuvanto toivottaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille sekä kalamiehille ympäri maan, rauhallista Joulua ja kalaisaa vuotta 2016!

Jokaisen lohimiehen unelmasta on tullut totta Naamisuvannolla, kirkas suurlohi onnellisen saamamiehen sylissä...


-Naamisuvanto-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti