Kalastusta

Kalastusta
Kalaan naamisuvannolle - Tornionjoen ottipaikalle.

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Olosuhteet kohillaan!

Jälleen on kiireinen viikko takana. Moni onkin varmaan jo uutisista ja RKTL.n lohilaskurista huomannut, että nyt eletään poikkeuksellisen runsaan lohennousun aikaa. Viime viikolla myös veden lämpötila ja keliolosuhteet olivat upeat, joten joki tarjosi parastaan. Opasretkien vetäminen oli hienoa, kun kalaa oli kunnolla liikkeellä ja paikalle osuneet pääsivät nauttimaan hienoista elämyksistä.
Me olemme jo pitkään käyttäneet oppailla  Shimanon Tekota keloja ja Beastmaster vapoja lohesoudussa. Kestävyys ja varmatoimisuus on huippuluokkaa.  Tämä viikko todisti asian jälleen kerran. Lisää tietoa   Kireitä siimoja sivustolta.

102 cm naaraskala jatkaa matkaansa

Onnistumisen iloa

Kalan kokohaarukkakin tuntuisi olevan harvinaisen laaja. Jo viime viikolla joessa oli Naamisuvannonkin korkeuksilla runsaasti kahden merivuoden kalaa ja jopa yhden merivuoden kosseja. Tämän lisäksi myös vauraammat kalat taivuttivat vapaa komeasti ja joukossa tuntuu uivan myös suurlohia. Komean kokoisia kaloja nousikin ylös ja vielä suuremmat jäivät kummittelemaan kalatarinoihin.
Suurlohen verran syytä hymyyn


Naamisuvanto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti