Kalastusta

Kalastusta
Kalaan naamisuvannolle - Tornionjoen ottipaikalle.

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Hellettä pitelee

Viikko on jatkunut Pellossa alusta loppuun asti helteisenä. Yöt ovat kuitenkin pysyneet erittäin viileinä ja vedenlämpö heiluukin edelleen 17 asteen molemmin puolin. Kirkasta kalaa nousee edelleen mukavissa määrin ja kalaa on suvannolla näkynytkin kovasti. Niin vanhaa asentokalaa, kuin uutta kirkasta lohta. 

Harjun miesten elämän ensimmäinen lohi laittaa suut messingille!

Kirkkaat kulta- ja kuparipunaiset väriyhdistelmät olivat tämän viikon ehdoton hitti. Tapahtumia oli niin vaapuissa, pelleissä, kuin perhoissakin, joskin uinteja on saanut pienentää jo alkukaudesta. Sitkeät yrittäjät on palkittu ja yhteenvetona voidaan todeta, että lohiviikko oli hellekeleihin nähden oikein hyvä ainakin Naamisuvannolla. Kelit näyttävät jatkuvan kuumina ainakin alkuviikosta, joten kalastus kannattaa edelleen keskittää yön viileisiin hetkiin. Kireitä siimoja alkavalle viikolle!

Valtteri kannattelee ensimmäistä itse väsytettyä lohta... Saku soutaa upeassa iltavalossa.


-Naamisuvanto-3 kommenttia:

 1. Terve. Olisiko mahdollista saada joku osoite mistä voisi rannalta kalastaa. Kaverin kanssa ollaan tulossa sinne päin. Terveisiä Helsingistä.

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Pahoittelut myöhäisestä vastaamisesta. Koska olette tulossa tänne päin? Tervetuloa paikanpäälle Naamisuvannolle Orankitie 3:een, niin hörpätään kahvikupit ja katsellaan rantapaikat kuntoon!

  -Naamisuvanto-

  VastaaPoista
 3. 5.8.16 aamupäivällä lähdetään Helsingistä,eli ollaan joskus iltapäivällä 17 tai 18 klo: aikana. Ja kiitos jo etukäteen että haluat vähän näyttää paikkoja.

  VastaaPoista