Kalastusta

Kalastusta
Kalaan naamisuvannolle - Tornionjoen ottipaikalle.

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Aika kuluu siivillä!

Edellisestä tekstistä on kulunut jo jonkin aikaa. Me pyrimme laittamaan  tiheämmin päivityksiä elämän  kulusta talven aikana Naamisuvannolla. Talvi on pikkuhiljaa painamassa päälle ja ensi kausi lähestyy päivä päivältä. Suvanto on jo saanut jo hiukan jääpeitettä. Muutama pakkaspäivä viime viikolla ja tulos on alla olevan näköistä.
Rantaviivaa riittä marraskuussa!

Pakkasta -14 astetta


Nyt on leppoisa ja leuto isäinpäivä  menossa. Samalla kun kirjoittelen tätä, niin Suomen Cup hiihtokisa on Vuokatissa menossa. Täällä ei vielä hiihtäminen onnistu. Lunta on vain parisen senttiä. Eilen illalla otin uudella venekameralla ( Hero 4)  kuvia illalla. Kyllä pieneen pakkaukseen saadaan paljon huippu tekniikkaa sopimaan.
Pihatie

Punnituskatos ja kota

Uutta ensikesäksi. Uusi kalankorjuu katos





Viimeviikolla oli täysikuu. Revontulet leimusivat ja väriloistoa oli taivaalla. Katuvaloja ei tarvita.
Täysikuu!
Revontulien loimua

Katuvaloja ei tarvita!

Naapurini,   Harry Ylisaukko-oja  etsii jatkajaa yritykseensä. Tornionlaakson Jaloste on toiminut jo  40 vuotta. Tuotteet, tilat ja myyntikanavat on huippuluokkaa ja valmiina. Siinä olisi uudelle ja  innokaalle alasta kiinnostuneelle  valmis paketti. Tästä linkistä  löydät esittelyvideon.  Jos tiedät henkilöitä jotka hakevat uusia haasteita  ja Lappi kiinnostaa, niin anna vinkki. Linkkiä voit jakaa eteenpäin. Yrityksemme ja asiakkaamme  on käyttäneet Harryn palveluja lohien käsittelyssä. Olisi hieno asia  jos yritykselle löytyisi jatkaja.

T  Petri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti